Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nella Montfoort - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Niek de Groot Niek de Groot Kunst en cultuur
Odeon De Spiegel theaters Odeon De Spiegel theaters Kunst en cultuur

Nella Montfoort

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het onalledaagse leven als boeiend theater is het thema in het werk van kunstenares Nella Montfoort. Ze is gefascineerd door het mysterie van liefde en haat, erotiek, mythologie en metamorfosen, zowel de lichte en duistere kant.

Montfoort uit haar expressie met olieverf op doek. Daarnaast maakt zij werken op papier zoals gemengde technieken en gouache, grafiek: etsen en ook beschilderde objecten. In haar kleurrijke oeuvre zijn vaak sporen te vinden van haar passie voor dansen (flamenco en tango).

De kunstenares kreeg tijdens haar studie Vrij Schilderen aan de Koninklijke Akademie voor Kunst en Vormgeving les van Eugène Brands en Edgar Fernhout. Na haar studie vertrok ze naar Amsterdam waar ze bij de schilders Jan Sierhuis en Anton Martineau in de leer ging.

http://nellamontfoort.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Nieuwe Achtergracht 134
1018WV
AMSTERDAM
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .