Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van TORI - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Synergos Synergos Onderwijs
WiJS! WiJS! Onderwijs
3RB Vastgoed 3RB Vastgoed Duurzaam vastgoed

TORI

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

TORI is meer dan alleen kinder-of jongerencoach-opleiding. Je 'update' bij TORI in eerste instantie jouw natuurlijke staat van zijn: je eigenheid, talenten, referentiekader en persoonlijke ambitie. Van daaruit kun je op weg als coach voor kinderen, jongeren en gezinnen. TORI gelooft dat jij als mens met een bewuste wens, uniek levensverhaal en visie de basis vormt om opgroeiende jonge mensen met hun ouders op een authentieke en professionele manier te begeleiden. Zonder kunstjes, vooraf bedachte methodes of protocollen. Wezenlijk verschil maken en gezonde ontwikkelingen veroorzaken voor de nieuwe generaties. Je werk maken van datgene waar je hart ligt, waar je van nature goed in bent en energie van krijgt. Het complete tweejarige programma stelt je in staat om een kundige coach te zijn met een succesvolle, goedlopende praktijk en een gezond inkomen. TORI heeft jarenlange ervaring, persoonlijke begeleiding, kennis en unieke expertise.

https://www.tori.nl/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Burgemeester G.W. Stroinkweg 124
8344 XR
Onna
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.