Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Blauwe Aap - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Blauwe Aap

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Deze locatie is geschikt voor residentiele trainingen, retraites, 'hei'dagen en andere bijeenkomsten. Goed bereikbaar, landelijk gelegen en met een rustige, open en natuurlijke sfeer. Mhartiste is gehuisvest in een voormalige boerderij in Onna, een klein gehucht bij Steenwijk in de driehoek Giethoorn-Weerribben-Havelteberg. Eigenaren Vanja Kraamwinkel en Christa Wiersma heten u van harte welkom!
Natuurlijk vergaderen en trainen
Deze locatie is geschikt voor vergaderingen, residentiële trainingen, retraites, heidagen en andere bijeenkomsten. De Blauwe Aap is goed bereikbaar, landelijk gelegen en biedt een rustige, open en natuurlijke sfeer. Opleidingsinstituut Tori Kindercoachopleiding heeft hier haar eigen plek. De Blauwe Aap is gehuisvest in een voormalige boerderij in Onna, een klein gehucht bij Steenwijk in de driehoek Giethoorn-Weerribben-Havelteberg. Eigenaren Vanja Kraamwinkel en Christa Wiersma heten u van harte welkom!

http://www.deblauweaap.com/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Burgemeester G.W. Stroinkweg 124
8344 XR
Onna
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.