Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Metta Vihara - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Noorder Poort Noorder Poort Levensbeschouwing

Metta Vihara

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Metta Vihara, dit betekent ‘plaats van liefdevolle vriendelijkheid', zet zich in voor het verwezenlijken van een stiltecentrum voor meditatie en boeddhisme binnen het Nederlandse taalgebied. Metta Vihara is een initiatief van de Triratna Boeddhistische beweging (voorheen Vrienden van de Westerse Boeddhisten Orde). Dit is een wereldwijde organisatie die zich erop toelegt de leer van Boeddha vorm en inhoud te geven in onze moderne wereld. Metta Vihara organiseert jaarlijks een twintigtal retraites (meerdaagse meditatie- bijeenkomsten) voor zowel beginners als gevorderden in huurlocaties. De retraites hebben een boeddhistische grondslag maar zijn open voor mannen en vrouwen van alle gezindten. Het stiltecentrum is ontworpen door Architectenbureau SLA. Door gebruik van warmtebronnen, een grijs watercircuit en balansventilatie is het een duurzaam en comfortabel gebouw. Naast één- en tweepersoonskamers is er een meditatieruimte, bibliotheek/zitkamer en eetruimte. De achterzijde van het gebouw bestaat uit glaspanelen waardoor er een open verbinding is met het prachtige vlakke Zeeuwse land en de weidse luchten. De locatie kan ook gehuurd worden door andere gelijkgestemde groeperingen.

http://www.mettavihara.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Hengstdijkse Kerkstraat 36
4585 AC
Hengstdijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.