Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mennorode conferentiecentrum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Mennorode conferentiecentrum

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Mennorode conferentiecentrum is een maatschappelijk betrokken conferentiecentrum voor bedrijven en organisaties die een bijdrage willen leveren aan publieke belangen en duurzame maatschappelijke ontwikkeling. Voor hen creëert Mennorode een professionele, open en vriendelijke omgeving waarin groepen doelgericht kunnen leren, ontwikkelen en ontspannen. Mennorode wil de aandacht voor duurzaamheid en zingeving bevorderen, ook in de eigen bedrijfsvoering. Energie wordt onder andere opgewekt door gebruik van een warmtekrachtkoppeling en zonnepanelen. Bij de inkoop van materialen en voedingsmiddelen wordt gelet op duurzaamheid en in het restaurant worden biologische producten aangeboden. In het personeelsbeleid wordt aandacht besteed aan MVO. Dit geeft kansen voor iedereen, bijvoorbeeld door medewerkers in te zetten die buiten het arbeidsproces dreigen te vallen. Zo is er - in samenwerking met ’s Heeren Loo - een groep medewerkers met een verstandelijke beperking wekelijks werkzaam in de groenvoorziening. Mennorode is als eerste conferentiecentrum in Nederland onderscheiden met zowel het gouden milieukeurmerk van Green Key als het Europees Ecolabel.

http://www.mennorode.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Apeldoornseweg 185
8075 RJ
Elspeet
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.