Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maas theater en dans - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lijsterij Lijsterij Kunst en cultuur
Lodewijk Thijssen Lodewijk Thijssen Kunst en cultuur
Marci Panis Marci Panis Kunst en cultuur
Maria Roosen Maria Roosen Kunst en cultuur

Maas theater en dans

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Maas maakt theater en dans voor kinderen, jongeren en jong volwassenen. Dat doen ze in alle soorten en maten: grote zaalvoorstellingen, kleine schoolprojecten, intieme festivalacts en theater op locatie. Maas is te zien in Rotterdam op het eigen Maaspodium, maar ook in Europa. Ze zijn een belangrijke vertegenwoordiger van het professionele jeugd- en jongerentheater in Europa. Het publiek is de bron van alle activiteiten. Onstuimige jeugdigheid vormt het voornaamste referentiepunt bij het maken van alle producties.

http://www.maastd.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Sint Jobsweg 3
3024 EH
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.