Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maria’s Biologische Eetwinkel & Catering - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lindenhoff Lindenhoff Natuurvoeding
Liquido d'Oro Liquido d'Oro Natuurvoeding
Micheldoes.nl Micheldoes.nl Natuurvoeding
Mr. & Mrs. Watson Mr. & Mrs. Watson Natuurvoeding

Maria’s Biologische Eetwinkel & Catering

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Al meer dan 15 jaar verzorgen Maria en haar team met veel plezier en toewijding biologische catering voor particulieren en bedrijven in Utrecht en omgeving, van 15 tot 1500 personen. In 2005 is het bedrijf uitgebreid met een maaltijdwinkel in Utrecht-Oost. Een winkel voor de lekkerbek met weinig tijd. Er zijn dagelijks verse maaltijden, quiches, salades, broodjes, tapas, toetjes, taart, belegde broodjes en koffie-to-go te koop. Alle ingrediënten zijn biologisch en vers van het seizoen, klaargemaakt door een gepassioneerde keukenploeg die snijdt, roert, overlegt, geniet, ruikt en proeft.

http://www.marias.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Jan van Scorelstraat 15
3583 CJ
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.