Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Frank Mandersloot - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eric Hoens Eric Hoens Kunst en cultuur
FLUOR FLUOR Kunst en cultuur
François Vioolbouw François Vioolbouw Kunst en cultuur
Galerie Terra Delft Galerie Terra Delft Kunst en cultuur

Frank Mandersloot

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Frank Mandersloot, opgeleid aan de kunstacademie te 's-Hertogenbosch en aan Ateliers '63 te Haarlem, is als schilder, installatiekunstenaar, fotograaf en beeldhouwer gevestigd te Amsterdam. Tevens is hij als docent verbonden aan de Rietveld Academie te Amsterdam.
Beeldhouwwerk van Mandersloot is in de publieke ruimte in diverse plaatsen van Nederland te vinden. Het Eindhovense Van Abbemuseum heeft werk van hem in de collectie. Hij exposeert regelmatig in binnen- en buitenland.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Limmerick 22
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.