Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van MOM-NL - Magnum Opus Ministries Nederland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Koptische Orthodoxe Kerk Koptische Orthodoxe Kerk Levensbeschouwing
Lectorium Rosicrucianum Lectorium Rosicrucianum Levensbeschouwing
Metta Vihara Metta Vihara Levensbeschouwing
Noorder Poort Noorder Poort Levensbeschouwing

MOM-NL - Magnum Opus Ministries Nederland

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Magnum Opus Ministries Nederland (MOM-NL) wordt gedragen door een groep gedreven en geïnspireerde mensen. Onze visie is dat liefde essentieel is voor geestelijk en fysiek welzijn. We bieden ondersteuning aan mensen die hun geest willen trainen om anders naar de wereld te kijken door voor hun essentie, Liefde, te kiezen. Hiertoe organiseert MOM-NL diverse programma's en activiteiten. We bieden een plek aan waar ideeën over verdriet, pijn, ziekte en gebrek worden omgezet in de ervaring van vreugde, geluk en overvloed. Iedereen, ongeacht ras, religie, kleur en geloofsovertuiging is welkom om te komen delen hierin.

http://www.mom-nederland.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Herkenbroekerweg 14
6301 EH
Valkenburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.