Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maatschap Martens-Suijkerbuijk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap De Winter Maatschap De Winter Biologische landbouw
Maatschap Jantjes Maatschap Jantjes Biologische landbouw
Maatschap Mulders Maatschap Mulders Biologische landbouw
Maatschap Papillon Maatschap Papillon Biologische landbouw

Maatschap Martens-Suijkerbuijk

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Maatschap Martens-Suykerbuyk is een biologisch varkensbedrijf met ongeveer 90 zeugen en plaats voor 600 vleesvarkens. Alle varkens worden aan de Groene Weg Slagerij geleverd, al sinds 1981 de enige franchise formule in de biologische slagersbranche. Lekker, eerlijk en natuurlijk vlees zijn de belangrijkste pijlers. De Groene Weg slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn van de biologische landbouw.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Canadastraat 11
4715 RR
Rucphen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.