Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maatschap de Weert - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Papillon Maatschap Papillon Biologische landbouw
Maatschap Rozendaal Maatschap Rozendaal Biologische landbouw
Maatschap ten Brummelaar Maatschap ten Brummelaar Biologische landbouw
Maatschap van Os Maatschap van Os Biologische landbouw

Maatschap de Weert

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Maatschap de Weert is een varkensbedrijf dat in 2007 is overgeschakeld van scharrel naar biologisch. met ruim 180 zeugen en 700 vleesvarkens is maatschap De Weert een redelijk groot biologisch varkensbedrijf. Daarnaast beschikt Maatschap de Weert over ongeveer 30 ha aan grond voor akkerbouw-activiteiten. Men teelt voedergewassen en fabrieksaardappelen.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Zwarteweg 21
7156 NC
Beltrum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.