Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maatschap Cuppen-Cuppen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Arink Maatschap Arink Biologische landbouw
Maatschap Braakman Maatschap Braakman Biologische landbouw
Maatschap De Winter Maatschap De Winter Biologische landbouw
Maatschap Jantjes Maatschap Jantjes Biologische landbouw

Maatschap Cuppen-Cuppen

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Maatschap Cuppen-Cuppen is een biologisch bloemen-/ groentenbedrijf. Biologische bloemen/groenten worden geproduceerd zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, zodat zich geen ongewenste stoffen in het milieu kunnen verspreiden. Niet in de lucht, niet in de sloot en niet in het grondwater. Wie kiest voor biologische bloemen/groenten, steunt de vorm van tuinbouw die het minst vervuilt en de minste grondstoffen verspilt.

http://www.biobloemcuppen.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Meterikseweg 134
5961 CZ
Horst
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.