Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van l’Huy Préau - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Venwoude Venwoude Levensbeschouwing
Zen River Zen River Levensbeschouwing
Atelier Sukha Atelier Sukha Winkels Non-food
Belfra Holding Belfra Holding Winkels Non-food

l’Huy Préau

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

De heer en mevrouw Ebbing-Forrer zijn eigenaar van het landgoed l’Huy Préau in Midden- Frankrijk. Sinds enige jaren is het huis het decor van een scala aan trainingen, workshops en seminars van culturele en spirituele aard. Het uitgangspunt bij het creëren van deze locatie was het idee dat een plek iets kan toevoegen aan een proces. Omdat ontmoeting en inspiratie niet bij één soort activiteit hoort, zijn de weken op Préau even divers als de mens. Schrijvers, filmers, dichters, spirituele leraren, theatermensen, zangdocenten en beeldend kunstenaars vinden allen een “thuis“voor hun werk op ons landgoed. Preau ligt in de Morvan, een deel van Bourgogne. Het landschap is heuvelachtig. Bossen, weilanden, riviertjes en meren met zeer goed zwemwater wisselen elkaar af.

http://www.preau.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Holterweg 63
7245 SL
Laren
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.