Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Leer-Werk-Zorgbedrijf Dries - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Leer-Werk-Zorgbedrijf Dries

Zorg (Sociale economie)

Martin en Sonja Dries runnen het kleinschalige leer-werk-zorgbedrijf. Zij bieden dagbesteding aan 8 cliënten op basis van eigen affiniteit en keuze. Er is keuze uit: akker-weidebouw, dierhouderij; tuinbouw; huishouding; landschapsonderhoud; onderhoudswerk en wolverwerking. Ze leven in een woonboerderij met een gemeenschappelijke ruimte. De ruimte buiten is in gebruik als speelveld, groentetuin, schapenweitje, wei voor de paarden en een paar schuren. Zij begeleiden en worden bijgestaan door stagiaires Maatschappelijk werk en dienstverlening van o.a. Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ze krijgen steeds meer bekendheid in de omgeving en de verschillende instellingen.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Middendorp 7
7754 MA
Wachtum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.