Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Meerwind - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maasmond Windenergie Maasmond Windenergie Duurzame energie
Maatschap Perdok Maatschap Perdok Duurzame energie
Notos Wind Notos Wind Duurzame energie
OSKneT OSKneT Duurzame energie

Meerwind

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Meerwind is een windpark met twee turbines. Ze hebben een hoogte van 57 meter en bereiken een vermogen van 4,6 MW. Met ongeveer 7.805.000 kWh stroomproductie per jaar is het windpark goed voor de energievoorziening van 2.250 huishoudens in Nederland.

http://www.meerwind.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Lisserweg 1
2132 WL
Weteringbrug
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.