Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Landgoed Kraaybeekerhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Landgoed Kraaybeekerhof

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Op een unieke locatie midden in Driebergen-Rijssenburg vindt dit 6 hectare tellend landgoed. Kraaybeekerhof ligt midden in een reeks landgoederen van Stichtse Lustwarande. Het landgoed richt zich op bewustwording en milieuverantwoordelijkheid, door de samenhang tussen agrarische productie, voeding en voedingskwaliteit, natuur, landschap en milieu te laten ervaren. Op het landgoed zijn gevestigd de Kraaybeekerhof Academie en Kraaybeekerhof Gastronomie. Ooit begonnen als een klein cursuscentrum, gericht op de biologisch dynamische landbouw, heeft de academie zich in de loop der tientallen jaren ontwikkeld tot een breed opleidingscentrum waar het nog altijd gaat om bewustzijn over aarde en mens. Inmiddels biedt Kraaybeekerhof een aantal stevige opleidingstrajecten, trainingen en kleinere cursussen aan. Kraaybeekerhof Gastronomie omvat het sfeervolle restaurant wat dagelijks is geopend en biedt vele mogelijkheden voor verhuur van zalen voor vergaderingen, feesten en recepties.

http://www.kraaybeekerhof.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Diederichslaan 25a
3971 PA
Driebergen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.