Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Laan van Westenenk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kostverlorenhof Kostverlorenhof Duurzaam vastgoed
Krebeco Real Estate Krebeco Real Estate Duurzaam vastgoed
Landgoed Anckerwaerdt Landgoed Anckerwaerdt Duurzaam vastgoed
Landgoed Beukenrode Landgoed Beukenrode Duurzaam vastgoed

Laan van Westenenk

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het kantoorpand aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn is met gebruikmaking van hoogwaardige materialen in 2002 gebouwd op het voormalig TNO-terrein. Er wordt veel aandacht geschonken aan de landschappelijke waarden op en rondom het park en aan duurzame energievoorzieningen. Het pand heeft warmte- en koudeopslag. Het pand is gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en wordt verhuurd aan verschillende bedrijven. Het pand scoort goed op het aspect Project omdat het een tijdloos vormgegeven flexibel gebouw is met een degelijke en duurzame materiaalkeuze, gelegen in een groene omgeving.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Laan van Westenenk
Apeldoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.