Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Grange - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

La Grange

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

La Grange is het gerenommeerde instituut voor studiebegeleiding van ex-leraar W. Schuurman in Zeist. Een buitengewoon huiswerkinstituut. La Grange onderscheidt zich in twee opzichten. Het bestrijdt de verdomming van het hedendaagse onderwijs met veel privé scholing en het levert maatmerk: elk kind, elke leerling is er één en krijgt aparte coaching. In een huiskamersfeer wordt intensief gewerkt. Ook, nee juist, voor bijzondere kinderen is er plaats. Met gevoel en oog voor detail is het voor La Grange een uitdaging allerlei soorten gedrags- en leerproblemen aan te pakken. Sinds vorig jaar zijn twee nieuwe afdelingen gestart. De ene, La Grange Finale, verzorgt eindexamencursussen met een ongekend succes. De andere, La Grange Spéciale, richt zich op kinderen met talent die opvallend onderpresteren. Met een pilotgroep is in de lente van 2009 een veelbelovende start gemaakt.

http://www.lagrangezeist.nl

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Jagerlaan 48
3701 XL
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.