Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kwekerij De Hessenhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kees Over Kees Over Biologische landbouw
Kwekerij Bastin Kwekerij Bastin Biologische landbouw
Kwekerij De Noordhoek Kwekerij De Noordhoek Biologische landbouw
Land en Boschzigt Land en Boschzigt Biologische landbouw

Kwekerij De Hessenhof

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Kwekerij de Hessenhof is een biologische kwekerij met een zeer groot assortiment vaste planten, varens, siergrassen, kruiden en heesters. Vrijwel alle planten worden door de Hessenhof zelf vermeerderd en opgekweekt. Daarnaast maakt de Hessenhof gebruik van unieke potgrond die sinds jaar en dag bestaat uit bladaarde. Door toevoeging van wortelschimmels en organische meststoffen hebben de planten een levende potgrond, waar de planten rustig en gedegen in groeien en zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen. De Hessenhof is alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag.

http://www.hessenhof.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Hessenweg 41
6718 TC
Ede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.