Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kuuroord De Schouw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kuuroord De Schouw

Zorg (Sociale economie)

Kuuroord de Schouw is een kuuroord in Noordgouwe (Zeeland) dat gespecialiseerd is in het begeleiden van vastenkuren. Vasten wordt vaak gezien als een goede manier om je leven te herstructureren. Uitgangspunt is het lichamelijke, maar de mentale en spirituele aspecten die ook bij vasten komen kijken, worden vaak vergeten of onderschat. Kuuroord Schouw richt zich op alle aspecten en probeert mensen daarin te begeleiden, op een ‘coachende’ manier. Ieder persoon is de beste deskundige is voor zichzelf, de Schouw helpt bepalen wat voor persoon je bent en wat je wilt bereiken. Er wordt niet vanuit een bepaald geloof gewerkt en iedereen is welkom, ongeacht afkomst of geloofsovertuiging. De enige ‘voorwaarde’ is dat men zichzelf accepteert zoals men is en respectvol is tegenover alle anderen.

http://www.kuuroorddeschouw.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Donkereweg 1
4317 AM
Noordgouwe
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.