Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kunstwerkplaats Quinta Essentia - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kuchlein Kuchlein Kunst en cultuur
Kunstfort Vijfhuizen Kunstfort Vijfhuizen Kunst en cultuur
Lijsterij Lijsterij Kunst en cultuur
Lodewijk Thijssen Lodewijk Thijssen Kunst en cultuur

Kunstwerkplaats Quinta Essentia

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Kunstwerkplaats Quinta Essentia wordt gerund door Joke van der Weide en haar zoon en dochter Gerd en Nanda. Met Quinta Essentia creëren zij een ontmoetingsplek waar mensen van alle leeftijden, culturen en achtergronden door middel van kunst met elkaar kunnen communiceren. Er worden culturele en kunstzinnige projecten, workshops en bedrijfstrainingen georganiseerd waarin ook gewerkt kan worden met paarden. Quinta Essentia is een bron van inspiratie voor mensen die kunstzinnige vermogens en kwaliteiten in zichzelf willen ontdekken en ontwikkelen. Afhankelijk van individuele wensen kan er in de kunstwerkplaats al dan niet resultaatgericht gewerkt worden. In dit geval wordt ondersteunende begeleiding geboden. In verschillende werkgebieden kunnen kunstzinnige vaardigheden en oude ambachten worden uitgeoefend. Naast de kunstwerkplaats wordt een houtwerkplaats gerealiseerd.

http://www.kunstwerkplaats.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Spieringweg 913
2136 LK
Zwaanshoek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.