Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Cultuur+Ondernemen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
CircusKunst CircusKunst Kunst en cultuur
Cultureel Podium de Kelder Cultureel Podium de Kelder Kunst en cultuur
Da Capo Orchestral Audio Da Capo Orchestral Audio Kunst en cultuur
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur

Cultuur+Ondernemen

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Cultuur+Ondernemen is hét kenniscentrum voor ondernemerschap in de cultuursector. Het centrum ondersteunt culturele organisaties, zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die meer rendement willen halen uit hun activiteiten. Daartoe werken zij onder meer samen met overheden en fondsen, om het effect van hun cultuurbeleid en –investeringen te vergroten. Met hun programma’s en activiteiten versterken zij de cultuursector en maken haar onafhankelijker, zodat de sector kan floreren en de samenleving optimaal kan profiteren van de werking van cultuur.

http://www.cultuur-ondernemen.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kerkstraat 204
1017 GV
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .