Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kuchlein - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Koninklijk Theater Carré Koninklijk Theater Carré Kunst en cultuur
Kranen/ Gille Kranen/ Gille Kunst en cultuur

Kuchlein

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Ons landschap verandert. Landschap is voortdurend onder invloed van planning en urbanisatie. De films en installaties van kunstenaar Quirijn Kuchlein spelen hier op in. Met zijn werken verkent hij de modernistische aspecten van architectuur en landschapsinrichting en reflecteert hij op de invloed van ideeën en ideologie op het landschap en de samenleving.

In het werk komen een aantal fysieke en mentale elementen samen: de lichamelijke beleving van het landschap, de herinneringen aan landschappen en de ideeën en ideologieën van het landschap. Kuchlein benadert het landschap op een onderzoekende manier, maar laat ook jeugdherinneringen een rol spelen.

De films beelden de afstand van de moderne mens met het landschap uit. Met zwart-witbeelden, geluid en muziek activeert Kuchlein de kijkersgeest.

http://www.quirijnkuchlein.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Zaanstraat 184
1013RW
AMSTERDAM
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.