Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Koningslaan - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kennedylaan, Baarn Kennedylaan, Baarn Duurzaam vastgoed
Klein Heiligland Klein Heiligland Duurzaam vastgoed
Kostverlorenhof Kostverlorenhof Duurzaam vastgoed
Krebeco Real Estate Krebeco Real Estate Duurzaam vastgoed

Koningslaan

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het pand Koningslaan 14 te Amsterdam (1904) is een monumentale kantoorvilla. De villa, circa 500 m2, is gelegen in de Willemsparkbuurt van stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid. Architect K.P.C. de Bazel is de architect van het pand. Een ander bekend ontwerp van hem is Vijzelstraat 32 te Amsterdam (1926) waar het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank was gevestigd. Het werk van de Bazel kenmerkt zich door geometrische abstracte vormen en weerspiegelt het conflict tussen de traditionele, hiërarchische en de moderne, democratische architectuur. De villa maakt oorspronkelijk deel uit van de helft van een dubbel woonhuis. Elk huis is vier traveeën breed. De rijk versierde ingangen zijn in de buitenste traveeën geplaatst, ter halve hoogte van souterrain en bel-etage. De gevels zijn voorts rijkelijk - zij het op gedisciplineerde wijze - versierd met pilasters, dwergpilasters en reliëfs aan de ingangen.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Koningslaan 14
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.