Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderopvang De Geheime Tuin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kinderopvang De Geheime Tuin

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Kinderopvang De Geheime Tuin is een kleinschalige opvang voor 30 kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar in Zeist en Driebergen. In een huiselijke, warme en veilige omgeving is er ruimte voor de eigenheid van ieder kind. Het kinderdagverblijf heeft een antroposofische grondslag. De nadruk ligt op individualiteit binnen een sociale context. Naast het bieden van emotionele veiligheid, overdracht van normen en waarden en het ontwikkelen van sociale en persoonlijke competenties, wordt veel aandacht besteed aan natuur- en cultuurbeleving. De inrichting, en met name het speelgoed, zijn van natuurlijke materialen en eenvoudig van vorm, bedoeld om de fantasie te prikkelen. Een zogenaamd 'seizoenstafel' legt de verbinding tussen mens en natuur en tussen binnen en buiten.

http://www.kinderopvang-degeheimetuin.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Kwikstaartlaan 11
3704 GS
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .