Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderfeestwinkel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Jennor Jennor Winkels Non-food
Kien met Hout Kien met Hout Winkels Non-food
Kringloop Zeist Kringloop Zeist Winkels Non-food
Kringloopcentrum Altena Kringloopcentrum Altena Winkels Non-food

Kinderfeestwinkel

Winkels Non-food (Sociale economie)

De Kinderfeestwinkel is zoals de naam al zegt, een winkel waar alles dat met kinderfeestjes te maken heeft te vinden is. Het ruime assortiment van de winkel omvat naast een scala aan cadeaus en versieringen ook diverse andere zaken die een feestje makkelijker en leuker kunnen maken zoals: borden, bekers en bestek, lampionnen, muziekinstrumenten, noem maar op. De Kinderfeestwinkel biedt echter meer dan alleen producten voor kinderfeestjes. Zo stelt men met veel plezier verschillende en originele pakketten samen. Bijvoorbeeld: cadeaupakketten voor geboorte, trouwen, kerst en Sinterklaas, maar ook versierpakketten voor themafeesten, babyshowers en bruiloften. Dus voor alle soorten feesten is een bezoek vooraf bij De Kinderfeestwinkel een heel goed idee.

http://www.kinderfeestwinkel.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Gerard Doustraat 65
1072 VL
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.