Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van KIEM Innovations - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Stormt! Het Stormt! Professionele diensten
IMPACT HUB Amsterdam IMPACT HUB Amsterdam Professionele diensten
Kloosterboer Decor Kloosterboer Decor Professionele diensten
Kontakt der Kontinenten Kontakt der Kontinenten Professionele diensten

KIEM Innovations

Professionele diensten (Sociale economie)

KIEM sustainable innovations is in 1992 opgericht en is momenteel leidend op het gebied van eco-design projecten. KIEM houdt zich bezig met het ontwikkelen van duurzame producten (bijv. bouwmaterialen, meubels, klimaatsystemen, sportschoenen, verpakkingen) en het ontwerpen van duurzame productieprocessen voor biocomposieten. Veel zijn zij betrokken bij product ontwikkeling en onderzoek, waar deels subsidie voor wordt verkregen. KIEM initieert en beheert projecten waarin teams van experts en wetenschappelijke onderzoekers geïnspireerd worden om innovaties te realiseren op het gebied van groene marktontwikkeling, duurzame technologie ontwikkeling en ontwikkeling van eco-design producten. KIEM is gericht op de oplossingen en niet op de problemen van schaarste en vervuiling in de wereld. KIEM is van mening dat de aarde meer dan genoeg ruimte heeft voor de mens èn zijn groei en dat de mens in staat is zijn eigen overvloed te creëren in balans met de natuur. De heersende overtuigingen over broeikaseffect vervuiling, verval in de biodiversiteit en schaarste in grondstoffen is voor KIEM een inspiratie bron voor nieuwe ideeën voor duurzame innovaties.

http://www.kiem.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Vosseberg 9
9591 TN
Onstwedde
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.