Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kenaupark Monumenten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Keizershof Keizershof Duurzaam vastgoed
Kema Knemibe Kema Knemibe Duurzaam vastgoed
Kennedylaan, Baarn Kennedylaan, Baarn Duurzaam vastgoed
Klein Heiligland Klein Heiligland Duurzaam vastgoed

Kenaupark Monumenten

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Kenaupark Monumenten heeft in 2007 een vervallen rijksmonument aangekocht aan de rand van het Kenaupark in Haarlem. Dit pand stamt uit de negentiende eeuw en werd destijds gebruikt als stadsvilla. Dankzij enkele forse ingrepen en een zeer grondige renovatie, is het object weer in haar oude glorie teruggebracht. Het kan nu gebruikt worden als zeer representatief kantoor met een monumentale uitstraling. Na de verbouwing is in het Haarlems Dagblad een artikel over dit pand geschreven met als titel "Kenaupark verliest beruchte 'rotte kies'.

In 2009 werd nog een pand aan het park gekocht met behulp van financiering van Triodos Bank. Dit karakteristieke pand staat op de kop van het statige Kenaupark.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Kenaupark 2
Haarlem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.