Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kalliste - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Innovatiekracht Innovatiekracht Duurzaam vastgoed
Jutphaas Wonen Jutphaas Wonen Duurzaam vastgoed
Keizershof Keizershof Duurzaam vastgoed
Kema Knemibe Kema Knemibe Duurzaam vastgoed

Kalliste

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Kalliste ontwikkelt woningen en nieuwe woonconcepten met maximale aandacht voor de consument en uitgesproken duurzaamheidwaarde voor de omgeving. Kalliste wil voortdurend vernieuwende woonconcepten ontwikkelen, waarbij het individuele karakter zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van de woning zichtbaar is. Het geloof in innovatiemogelijkheden van bouw- en ontwikkelingsprocessen speelt daarbij een belangrijke rol. Deze kunnen zelfs leiden tot collectieve vormen van particulier opdrachtgeverschap.

http://www.kalliste.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Ten Hagestraat 11
5600 AB
Eindhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.