Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kaasmakerij Karwij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Il Sogno Il Sogno Natuurvoeding
Kaasmakerij Karwij Kaasmakerij Karwij Natuurvoeding

Kaasmakerij Karwij

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Kaasmakerij Karwij is een kleinschalige biologische kaasmakerij waar biologische melk wordt verwerkt tot Drentse Aa kaas en zuivel. Deze producten zijn afkomstig uit het Nationaal beek-en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Op alle zuivel staat het wettig gecontroleerde EKO-keurmerk. Kaasmakerij Karwij verwerkt de melk op ambachtelijke wijze door het traditionele karnproces bij de bereiding van karnemelk en echte boter te hanteren. Het milieu staat centraal. Drentse Aa producten worden voornamelijk in glas verpakt. Verder wordt bij het verwerken van de producten natuurstroom gebruikt in de vorm van zonnecollectoren, die op het dak van de kaasmakerij zijn geplaatst. Naast een uitgebreid assortiment natuurvoedingsproducten is de kaasmakerij het juiste adres voor Drentse Aa zuivel of relatiemanden.

http://www.drentseaazuivel.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
ROLDE
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.