Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Jan Gunneweg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
In De Ruimte In De Ruimte Kunst en cultuur
Koninklijk Theater Carré Koninklijk Theater Carré Kunst en cultuur
Kranen/ Gille Kranen/ Gille Kunst en cultuur

Jan Gunneweg

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Jan Gunneweg valt als industrieel ontwerper niet alleen op door zijn veelal gedurfde unieke ontwerpen, maar ook door zijn buitengewoon technisch inzicht. Zijn ontwerpen zijn daardoor niet alleen mooi en bijzonder van vormgeving, maar bovendien zeer doelmatig en uitgesproken gebruikersvriendelijk. Zijn ambachtelijke achtergrond en grote liefde voor hout zijn terug te zien in al zijn ontwerpen. Jan Gunneweg weet op verassende wijze zijn houten ontwerpen elegant en gestileerd vorm te geven. Naast de unieke ontwerpen zoals de houten fiets en rolstoelen ontwerpt Jan Gunneweg ook meer gangbare producten zoals meubels.

http://www.jangunneweg.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Zeglis 201-H
1812 PV
Alkmaar
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.