Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maria Roosen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lodewijk Thijssen Lodewijk Thijssen Kunst en cultuur
Marci Panis Marci Panis Kunst en cultuur
Mediamatic Mediamatic Kunst en cultuur

Maria Roosen

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Maria Roosen maakt beelden, tekeningen en installaties. Haar werk is autonoom, maar zij werkt ook regelmatig in opdracht. Inhoudelijk staat de verbeelding van de onstaans- en maakprocessen voorop, maar ook innerlijke processen waarbij Maria veelal inspiratie, aanleidingen en uitgangspunten vindt in haar dagelijkse omgeving. Groei, vruchtbaarheid, liefde, dood en andere 'dagelijkse' levenszaken verbeeldt zij op een heldere aansprekende manier. In 1995 vertegenwoordigde zij Nederland tijdens de biennale van Venetie en in 2006 ontving zij de Wilhelminaring, een tweejaarlijkse oevreprijs voor beeldhouwers. In datzelfde jaar kreeg zij ook een solo tentoonstelling in het Stedelijk Museum van Schiedam. Onlangs won zij de Singer Prijs en kreeg zij een oeuvretentoonstelling in het Singer Museum Laren. Daarnaast is werk van haar te zien in toonaangevende galeries als Fons Welters in Amsterdam en Locus Lux in Brussel.

http://www.supersterkwerk.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Monikkensteeg 103E
6823 AA
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.