Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Vegetarische Slager - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Nieuwe Band De Nieuwe Band Natuurvoeding
De Smaak van Echt De Smaak van Echt Natuurvoeding
De Vlierstee De Vlierstee Natuurvoeding
De Werkbij De Werkbij Natuurvoeding

De Vegetarische Slager

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Vegetarische Slager is het geesteskind van Jaap Korteweg, Marco Westmaas, Rob van Haren en Niko Koffeman. Jaap Korteweg is biologisch akkerbouwer, Marco Westmaas is topkok en Rob van Haren is directeur van Kiemkracht. Conceptmaker Niko Koffeman bedacht de naam De Vegetarische Slager. Ze hebben elkaar gevonden in de gedachte dat plantaardige vleesvervangers spectaculair moeten zijn van structuur, bite en smaak. Hun grote ideaal is om vleeseters te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten.

Culinair verrassende, hoogwaardige producten geschikt voor iedereen en in allerlei gerechten. Ze doen niet onder voor 'the real thing' en zijn aanzienlijk gezonder. Smaakbeleving staat centraal en dat blijkt. Recensies zeggen: "sappiger dan kip, malser dan varken". Maar dan plantaardig! De slager van vroeger die een andere weg is ingeslagen, in een eigentijds schoon en strak jasje.
U bent welkom in de winkel in Den Haag (Spui 167A, tegenover het stadhuis) of in onze webwinkel. ook worden onze producten verkocht op een groeiend aantal locaties in heel Nederland en geserveerd in steeds meer eetgelegenheden.

Beleef het mee in Den Haag of ga snel naar hun website.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://nl-nl.facebook.com/devegetarischeslager

http://www.devegetarischeslager.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Spui 167A
2511 BM
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.