Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ingrid Hendrickx Interieurarchitect - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Horrik Horrik Kunst en cultuur
In De Ruimte In De Ruimte Kunst en cultuur
Jan Gunneweg Jan Gunneweg Kunst en cultuur
Koninklijk Theater Carré Koninklijk Theater Carré Kunst en cultuur

Ingrid Hendrickx Interieurarchitect

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Ingrid Hendrickx is interieurarchitect en oprichtster van Interior Sense, een ontwerpbureau dat natuurlijke interieurconcepten voor bedrijven en particulieren bedenkt en uitvoert. De basis van de uitgangspunten wordt gevormd door ecologische materialen, innovatieve recycling, biologisch afbreekbaar materiaal en fair-trade producten. Ideeën en producten die een positieve bijdrage leveren aan een gezondere en betere wereld vormen het vertrekpunt van ieder ontwerp.

http://www.interiorsense.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Jeudestraat 23
4011 GH
Zoelen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.