Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Activiteitenhoeve Wijlre - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Activiteitenhoeve Wijlre

Zorg (Sociale economie)

Activiteitenhoeve Wijlre is een kleinschalig activiteitencentrum, gelegen in Etenaken, een klein gehucht in het dorp Wijlre (Limburg). Door de centrale ligging van Wijlre in het Limburgse Heuvelland is het makkelijk te bereiken. Activiteitenhoeve Wijlre is gehuisvest in een sfeervolle boerenhoeve uit de achttiende eeuw. Er is genoeg ruimte voor activiteiten binnen- en buitenshuis. Ze beschikken over een atelier, een hobbyruimte, een keuken, een woonkamer, een sfeervolle binnenplaats, een dierenweide en een heerlijke tuin met daarbij een moestuin. Deze plekken nodigen uit om activiteiten te ondernemen, inspiratie op te doen, of juist tot rust te komen. De natuurlijke omgeving nodigt tevens uit om er op uit te trekken voor een wandeling. Robert en Sandra Gorissen, beide met veel ervaring in de zorg voor mensen met een beperking, zijn de zelfstandige ondernemers van het activiteitencentrum die ook op de boerderij wonen. Met Activiteitenhoeve Wijlre is hun droom werkelijkheid geworden.

http://www.activiteitenhoevewijlre.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Valkenburgerweg 105
6321 GC
Wijlre
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.