Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hupkes Installatie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ecopartners Ecopartners Milieutechnologie
Learning Animals Learning Animals Milieutechnologie
Louis Bolk Instituut Louis Bolk Instituut Milieutechnologie

Hupkes Installatie

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Jan Geurt Hupkes runt Hupkes Installatie in Beilen. Hupkes is installateur, maar onderscheidt zich van anderen doordat hij gespecialiseerd is in het aanleggen van duurzame, energiebesparende en milieuvriendelijke installaties zoals zonneboilers (dealer van Solvis), warmtepompen, houtpelletketels, balansventilatiesystemen en regenwatersystemen. Hij gebruikt vooral duurzame materialen, zoals EPDM voor dakbedekking en PP voor riolering. Ook is Hupkes Installatie dealer van Electrolux (voorheen Beam) centrale stofzuigsystemen. Kortom, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) loopt als een rode draad door de onderneming. Daarnaast is Hupkes mede-initiatiefnemer en voorzitter van vereniging "De Groene Installateur". Dit is een samenwerkingsverband van dertien bedrijven met een zelfde visie in noordoost Nederland. "De Groene Installateur" probeert de toepassing van duurzame installaties te bevorderen.

http://www.hupkes.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Linthorst Homanweg 2
9411 KC
Beilen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.