Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Huize Dahme - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Huize Dahme

Zorg (Sociale economie)

In het Gelderse Lochem ligt zorgvilla Huize Dahme. Hier wordt zorg op maat geboden, geheel toegesneden op de behoeften van de gasten. Deze zorg strekt zich uit van eenvoudige huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging. Persoonlijke aandacht voor de gast komt altijd op de eerste plaats. Het accent ligt op liefde en respectvolle zorg. Er wordt, in samenwerking met een netwerk van vrijwilligers, zoveel mogelijk contact gelegd tussen de gasten en Lochemse bevolking, zodat iedereen zich bij de maatschappij betrokken blijft voelen. Ook worden er activiteiten als huisconcerten en andere recreatieve evenementen in en om de villa georganiseerd. Samen met het vaste team van verpleegkundigen en verzorgend personeel wordt er aan een optimaal leefklimaat gewerkt. De zorgvilla bezit een beperkt aantal één- en tweepersoons- appartementen op de begane grond en de eerste verdieping. Elk appartement bestaat uit een woon/slaapgedeelte en een eigen badkamer met douche en toilet.

http://www.huizedahme.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Nieuweweg 5
7241 EP
Lochem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.