Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Huis De Merwede - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Huis De Merwede

Zorg (Sociale economie)

Huis de Merwede in Sliedrecht is een particuliere woonvoorziening voor de oudere zorgvrager, gerund door het echtpaar Mart Jan en Tineke Visser. Onder zorgvragende ouderen bestaat de behoefte aan accommodaties waar zorg wordt geboden, maar ook aan het nog zoveel mogelijk zelf kunnen invullen van de oude dag. Huis Merwede biedt daarom een omgeving waar zorgverleners werken die zich met hart en ziel inzetten om aan deze behoeften vorm en inhoud te geven. Het biedt een volledig pakket van zorg, met acht wooneenheden waar in totaal maximaal tien bewoners zich tijdelijk of permanent kunnen vestigen. Het stel gaat ervan uit dat zorgverlening geen vraag is, maar een vanzelfsprekendheid. In huize de Merwede worden de protestants-christelijke normen en waarden als uitgangspunt genomen. Dit resulteert in respect voor menselijke waarden en normen, een protestant-christelijke visie op leven en dood en het naleven van de zondagsrust.

http://www.huisdemerwede.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Oranjestraat 1
3361 HN
Sliedrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.