Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier de Silo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur
Atelier TabakNaus Atelier TabakNaus Kunst en cultuur
BOEi BOEi Kunst en cultuur

Atelier de Silo

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Atelier de Silo is in 2007 opgericht door Piet van der Horst. In een oude zoutsilo heeft hij betaalbare atelierruimte gecreëerd voor met name startende creatieve ondernemers. Hij is dit project gestart vanuit een maatschappelijke drive om creatief ondernemers werkruimtes te kunnen bieden tegen lage huurprijzen.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Albert Cuypstraat 207
1073 BE
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.