Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hofwebwinkel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Hofwebwinkel

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De vijf biologisch-dynamische boeren, Peter van IJzendoorn, Lambertus Zijlstra, Wil Sturkenboom, Reggy Waleson en Jos Jeuken, zijn in het najaar van 2004 samen de Hofwebwinkel begonnen. Dit is een online biologische supermarkt die biologische producten van goede kwaliteit levert. Op het fruitbedrijf van Wil Sturkenboom in Dronten is een loods ingericht als magazijn. Het voordeel van een webwinkel is dat de noodzaak van een tussenhandel wordt weggenomen. Hierdoor is het mogelijk controle te houden over de prijzen van de producten. Door de krachten te bundelen kunnen ze een compleet aanbod van regionaal geproduceerd fruit, groente, vlees, brood en zuivel aanbieden. De natuurvoedingzaak beschikt dan ook over een volledig assortiment van ruim 1.500 producten. Begin 2008 is het bedrijf overgegaan in een Coöperatieve Vereniging (CV) en wordt nu ‘gerund’ door van IJzendoorn en Zijlstra, die vastberaden zijn om het bedrijf de komende jaren nog succesvoller te maken.

https://www.hofweb.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Knooplaan 6A
8251 SJ
Dronten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.