Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hilarion - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Goodbrandz Goodbrandz Winkels Non-food
Het Honingmagazijn Het Honingmagazijn Winkels Non-food
Imkershop Imkershop Winkels Non-food
Jennor Jennor Winkels Non-food

Hilarion

Winkels Non-food (Sociale economie)

Boekhandel Hilarion ontleent haar naam aan de heilige Hilarion, die rond 291 in Tabothe bij Gaza werd geboren, en die het monikkendom in Palestina vestigde. In tegenstelling tot de heilige Anthonius, in wiens veelbezochte hermitage hij een tijdlang leefde, verlangde Hilarion naar eenzaamheid en afzondering. De boekwinkel is uitgegroeid tot een aangename ontmoetingsplek. Een baken en oase voor mensen die de innerlijke weg willen gaan, zoekend naar antwoord op levensvragen. Een greep uit het assortiment: boeken mét inhoud, spiritueel en met zorg uitgekozen op het gebied van gezondheid, psychologie en wijsheid. Muziek in rustige sferen, new age, religieus, klassiek en wereldmuziek. DVD's met film, yoga, tai chi, natuur. Spellen: affirmatiekaarten, tarotkaarten, puzzels en bordspellen. Geuren van etherische oliën om te verdampen, masseren en ontspannen. Een selectie zuivere wierook uit India, Japan en Tibet. Prachtige beelden uit India, Nepal, Thailand. Symbool sieraden, de grootste collectie stenen van Nijmegen eo: klankschalen, windgongs, 8 molens met prachtige (kunst)kaarten, meditatiekussens, bankjes en yogamatten.

http://www.hilarion.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Van Welderenstraat 27
6511 MB
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.