Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Stormt! - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eyefreight Eyefreight Professionele diensten
Groot Verzet Fietskoeriers Groot Verzet Fietskoeriers Professionele diensten
IMPACT HUB Amsterdam IMPACT HUB Amsterdam Professionele diensten
KIEM Innovations KIEM Innovations Professionele diensten

Het Stormt!

Professionele diensten (Sociale economie)

Het Stormt droomt van organisaties die zich bekommeren over hun rol in de maatschappij. Waarom dit ideaal? Wij geloven namelijk dat organisaties een enorme machtsfactor zijn geworden in de maatschappij. Vaak gaan zij onzorgvuldig met hun macht om, ten koste van de samenleving. Wat Het Stormt betreft moet dit veranderen. Het Stormt inspireert daarom (leiders van) organisaties hun eigen idealen weer te zoeken. En in lijn met hun idealen hun doel te benoemen waar zij kippenvel van krijgen. Omdat het zo inspirerend is. Zo nuttig is. Niet alleen voor de (leiders van de) organisatie zelf en hun medewerkers, maar ook voor hun klanten, toeleveranciers, aandeelhouders, en zelfs voor de hele maatschappij. Vervolgens helpen wij hen hun organisatie zo in te richten, dat het mogelijk wordt hun idealen te realiseren. Het Stormt inspireert en activeert o.a. Unilever, CBW-MITEX, Nova College, Gemeente Rotterdam, Dierenpark Emmen, AD, Dutch Flower Group, MKB Ondernemers en Mattel.

http://www.hetstormt.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Wijnhaven 21
3011 WH
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.