Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Nationaal Muziekkwartier - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Koelhuis Het Koelhuis Kunst en cultuur
Het Muziekpakhuis Het Muziekpakhuis Kunst en cultuur
Horrik Horrik Kunst en cultuur
In De Ruimte In De Ruimte Kunst en cultuur

Het Nationaal Muziekkwartier

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Nationaal Muziekkwartier is het muzikale hart van de bruisende binnenstad van Enschede, gelegen aan de cultuurmijl. De Cultuurmijl vormt de verbindingsroute tussen de twee culturele hotspots van Enschede. Aan de ene zijde het bruisende stadscentrum waar muziek de boventoon voert door het nieuwe Nationale Muziekkwartier. En aan de andere uiteinde van de mijl de wijk Roombeek, waar met drie musea en diverse ateliers het kunstzinnig hart van de stad klopt. Het Nationaal Muziekkwartier is het prachtige nieuwe onderkomen voor de vele verschillende onderdelen die de Twentse muziekcultuur rijk is: Podium Twente, het Orkest van het Oosten, de Nationale Reisopera, De Muziekschool Twente, het ArtEZ Conservatorium en Poppodium Atak.

http://www.muziekkwartier.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH
Enschede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.