Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Leeuweriksveld - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Heining & Hoef Heining & Hoef Biologische landbouw
Henricus Hoeve Henricus Hoeve Biologische landbouw
J.D. de Winter akkerbouw J.D. de Winter akkerbouw Biologische landbouw
JofraHoeve JofraHoeve Biologische landbouw

Het Leeuweriksveld

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

’t Leeuweriksveld is een biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf dat door Wouter en Kathinka Kamphuis wordt gerund. Er worden verse groente- en fruitabonnementen aangeboden, er is een boerderijwinkel en er is een mogelijkheid om zelf een bestelpakket samen te stellen. Er wordt een breed assortiment aan producten aangeboden van zuivel, brood en droogwaren.

Ga voor meer informatie naar de website.

http://www.leeuweriksveld.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Wilhelmsweg 69
7814 VE
Emmen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.