Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Herengracht 433 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Groningen, GasTerra Groningen, GasTerra Duurzaam vastgoed
Haarlemmerstraat Haarlemmerstraat Duurzaam vastgoed
Huize Compostel Huize Compostel Duurzaam vastgoed

Herengracht 433

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In 2008 heeft Triodos Vastgoedfonds het tweede Rijksmonument in de portefeuille aangeschaft. Het betreft een prachtig grachtenpand aan de Herengracht in Amsterdam. Het object heeft ruim 2.600 m2 vrij vloeroppervlak en is verdeeld over een kelder, begane grond en vier verdiepingen. Het pand is na aankoop geschikt gemaakt voor een nieuwe huurder. Triodos Vastgoedfonds heeft deze aanpassingen zoveel mogelijk op duurzame wijze laten plaatsvinden. Het pand scoort goed in de Triodos Toets voor Duurzaam Vastgoed. Zo is er gekozen voor een nieuw energiezuinig installatieconcept (verwarming en koeling) en een energiezuinig verlichtingsconcept en is het werkplekklimaat verbeterd.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Herengracht 433
1017 BR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .