Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Herberg Tiengemeten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Herberg Tiengemeten

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Herberg Tiengemeten is een kleine, rustige, groene camping op het eiland Tiengemeten dat wordt beheerd door het Hans Oosterhof en Maya Penning. Herberg Tiengemeten biedt lekker eten en drinken, ongestoord slapen, natuurlijk vergaderen en avontuurlijk kamperen in de boomgaard. Plus uitzicht over de Oerpolder op het zonneterras. Het natuurgebied Tiengemeten is gedoopt tot cultureel erfgoed. Het is een groot wandelgebied, waar veel vogels te bewonderen zijn. Bij de haven op het eiland heeft natuurmonumenten een bezoekerscentrum ingericht van waaruit vele activiteiten worden georganiseerd.

http://www.herbergtiengemeten.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Tiengemeten 1
3284 BE
Zuid-Beijerland
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.