Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Herberg het Volle Leven - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Herberg het Volle Leven

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park ‘Het Drents Friese Wold’, net buiten Appelscha, ligt sinds 2004 herberg Het Volle Leven. De herberg kenmerkt zich door de heersende rust, persoonlijke aandacht, het verwerken van biologische producten en een Bourgondisch vegetarische keuken. De herberg heeft zes kamers, twee suites, een kampeerkeet en twee cursusruimtes, en biedt plek voor maximaal twintig gasten. De herberg is uitermate geschikt voor de natuurminnende en rustzoekende toerist, en natuurlijk voor iedereen die van vegetarisch eten houdt. Het is goed mogelijk dat de groenten die u bij Het Volle Leven voorgeschoteld krijgt uit de eigen moestuin komen, waardoor het seizoen wordt weerspiegelt op uw eigen bord. De herberg werkt vrijwel uitsluitend met biologische producten. Herberg Het Volle Leven is een uitstekende plek voor het geven van meerdaagse workshops en cursussen

http://www.hetvolleleven.com

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Oude Willem 5
8426 SM
Appelscha
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.