Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hans Leutscher - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Global Art Company Global Art Company Kunst en cultuur
Groninger Forum Groninger Forum Kunst en cultuur
Haringa en Olijve Haringa en Olijve Kunst en cultuur

Hans Leutscher

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Hans Leutscher is beeldhouwer. In zijn Atelier voor Beeldhouwwerken werkt Hans Leutscher niet alleen aan zijn eigen werk, maar hij neemt ook opdrachten aan op het gebied van funeraire kunst. Een gedenkteken op een graf kan immers een beeld zijn. Dat betekent veel meer dan een confectie grafsteen waar een persoonlijke tekst op staat. Of een die 'persoonlijk' werd samengesteld uit standaard onderdelen. Hans Leutscher werkt persoonlijk en betrokken aan uw opdracht. Uw gevoel moet immers 'omgezet' worden in een beeld. Een uniek stuk dat uiteindelijk een teken van herinnering wordt. Herinnering krijgt een vorm.

http://www.monumentmaker.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Zaventembaan 3-d
3045 AR
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.