Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Handelsonderneming J.P.M. Kok - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Onlanden De Onlanden Milieutechnologie
Ecopartners Ecopartners Milieutechnologie
Hupkes Installatie Hupkes Installatie Milieutechnologie
Learning Animals Learning Animals Milieutechnologie

Handelsonderneming J.P.M. Kok

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Handelsonderneming J.P.M. Kok uit Soest legt zich sinds 1935 toe op het ontwikkelen en importeren van kwaliteitsbouwbeslagsystemen voor de Nederlandse markt. Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit hang- en sluitwerk voor ramen, kozijnen en deuren die van gerenommeerde (buitenlandse) fabrikanten afkomstig zijn. Veel producten zijn gecertificeerd waaronder ISO 9001 en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De producten zijn afgestemd op het gebruik door meerdere gebruikersgroepen, waaronder ouderen. De handelsonderneming is gehuisvest in een eigen duurzaam pand.

http://www.jpmkok.nl

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Oostergracht 36
3763 LZ
Soest
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.