Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Groene Weg Slagerij Rotterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gimsel Apeldoorn Gimsel Apeldoorn Natuurvoeding
Green Organics Green Organics Natuurvoeding
Heerlijk Heerlijk Natuurvoeding

Groene Weg Slagerij Rotterdam

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Theo Pronk en zijn slagerij De Groene Weg bevinden zich in De Groene Passage te Rotterdam. Dit is een uniek samenwerkinsproject van een negental winkel die op mens-, milieu en diervriendelijk gebied samenwerken. De Groene Weg is een modern bedrijf met een open uitstraling en een breed assortiment. Theo Pronk is met zijn slagerij winnaar geworden van de landelijke competitie van ‘biologische slagerij van het jaar 2008’. De biologische slagers van het keten De Groene Weg maken zich iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees. De Groene Weg slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn van de biologische landbouw. De gehele keten is in eigen regie, vanaf de biologische boerderijen die de dieren exclusief aan De Groene Weg leveren tot aan de winkel. Voor de ambachtelijke bereiding van de producten zijn geen smaakversterkers gebruikt. Chemische toevoegingen voor geur, kleur, smaak en houdbaarheid zijn niet toegestaan.

http://www.degroeneweg.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Mariniersweg 33
3011 NC
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.